Grill Guru

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grill Guru

De barbecues van Grill Guru zijn ‘4 Seasons’ barbecues. Dit houdt in dat de barbecues ontworpen zijn om het hele jaar door te kunnen gebruiken. Wat is er namelijk mooier dan op ieder moment van de dag te kunnen genieten van een uitstekende barbecue? Of u de barbecues van Grill Guru nu gebruikt op koude winterdagen of op warme zomerdagen, het maakt geen verschil. De gerechten worden in beide gevallen op de meest heerlijke manieren voorbereid.

Door de meest unieke bereindingstechnieken toe te passen, bereid u verschillende gerechten als nooit te voren. Niet alleen is het mogelijk om te bakken en te braden. Het is ook mogelijk om te slow cooken en te roken. Het keramische materiaal van de Grill Guru zorgt er namelijk voor dat de barbecue bestendig is tegen de meest extreme temperaturen. Hierdoor is het mogelijk de meest unieke gerechten voor te bereiden voor uzelf en voor uw gasten.

Bastard-winkel beschikt over de volgende Grill Guru varianten:

  • Grill Guru Classic Compact
  • Grill Guru Classic Large
  • Grill Guru Elite Black Large Compleet
  • Grill Guru Pellet Grill Large Deluxe

Grill Guru accessoires

Niet alleen biedt Bastard-winkel een ruim assortiment barbecue accessoires voor The Bastard barbecues. Voor de Grill Guru barbecues zijn weer aparte barbecue accessoires verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens de Raincover die gemakkelijk over de Grill Guru Pellet te plaatsen is. Zo blijft uw barbecue ten alle tijden droog. Daarnaast zorgt de Grill Guru Charcoal ervoor dat u iedere Grill Guru barbecue gemakkelijk aan kan maken.

Bestellen van Grill Guru producten

Zowel de Grill Guru barbecues als de accessoires zijn eenvoudig en gemakkelijk te bestellen via de webshop van Bastard-winkel. Mocht u de barbecues of de accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen.