Barbecues

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grill Guru barbecues

Bij het kiezen van een Grill Guru barbecue bent u verzekerd van een kwalitatief, uitstekende kamado barbecue! Bij Bastard-winkel heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende Grill Guru barbecues. De Grill Guru barbecues die zich bevinden in het assortiment van Bastard-winkel zijn de Grill Guru Classic Large, de Grill Guru Classic Compact, de Grill Guru Pellet Grill Large Deluxe en de Grill Guru Elite Black Large Compleet.

Kenmerken van de Grill Guru

De Grill Guru barbecues staan voor top kwaliteit barbecues. De barbecues van Grill Guru kennen hun ontstaan in Nederland. De barbecues zijn ontwikkeld door vakmensen die enorm gespecialiseerd zijn op het gebied van keramische barbecues. Een belangrijk kenmerk van de Grill Guru barbecues is dat zij het hele jaar door te gebruiken zijn. Door de uitstekende warmtecirculatie die zich binnen de barbecue bevindt, is het mogelijk om de barbecue in alle seizoenen van het jaar te gebruiken. De extreem, hoge temperaturen waar de barbecue goed bestendig tegen is, zorgen ervoor dat er verschillende bereidingstechnieken toegepast kunnen worden. Of u nu uw gerechten wil roken, braden, bakken of slow cooken, alles is mogelijk met de Grill Guru barbecues. Voeg daarbij enkele Grill Guru accessoires aan toe en u haalt het beste uit iedere barbecue ervaring!

Bestellen van de Grill Guru barbecues

Bestellen van de Grill Guru barbecues als de Grill Guru Classic Compact of de Grill Guru Classic Large kan eenvoudig en gemakkelijk op de webshop van Bastard-winkel. Tevens kunt u hier ook terecht voor andere kamado barbecues, waaronder varianten van The Bastard!

Mocht u de verschillende kamado barbecues of accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of door een mail te versturen.