The Bastard Barbecues

The Bastard Barbecues

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een The Bastard barbecue kopen?

Het hele jaar door genieten van een barbecue? Dat kan met The Bastard barbecue! Bij The Bastard kunt u terecht voor barbecues vanaf €299,-. The Bastard barbecues zijn ei-vormige barbecues die ontwikkelt zijn door Nederlandse designers. Doordat barbecues van The Bastard gemaakt zijn van robuust en duurzaam materiaal, is de barbecue erg zuinig in zijn gebruik. Dit resulteert in overheerlijke gerechten die recht van de barbecue komen.

Gemaakt voor de liefhebber

Doordat alle The Bastard barbecues volledig hersluitbaar zijn, wordt ‘oerkoken’ opnieuw uitgevonden! Duizenden jaren geleden werd eten al bereid in een oven van klei. Deze oervorm van koken staat centraal bij het merk. Op een zo innovatief mogelijke manier laat The Bastard deze vorm van koken terug komen in haar barbecue. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een The Bastard barbecue of een Grill Guru, zelfs op dagen dat het weer geen zonnenstraal toelaat.

Het beste van het beste

Een The Bastard barbecue is bestendig tegen hoge temperaturen, omdat het product is ontworpen, en gemaakt, van de beste materialen. Dit heeft als resultaat dat de barbecue over een hoge gehalte duurzaamheid en weerstand beschikt. Hierdoor is The Bastard barbecue in te zetten voor meerdere bereidingsmogelijkheden. Naast het feit dat de barbecue ingezet kan worden voor een oven, is het ook mogelijk om The Bastard barbecue te gebruiken om te ‘slow cooken’, warm en koud te roken, te braden en te stomen. Al deze bereidingsmogelijkheden zorgen voor verschillende en unieke smaken die alleen te verkrijgen zijn door een The Bastard barbecue. Vlees- en visgerechten zijn nog nooit zo mals en sappig geweest. De bijbehorende barbecue accessoires zorgen ervoor dat u optimaal van uw The Bastard barbecue kan genieten!

Bezoek onze showroom

Uw The Bastard barbecue shopt u niet alleen online op Bastard-winkel. Mocht u toch de modellen fysiek willen bekijken? Dat kan in onze showroom in Bergeijk. Bastard-winkel is namelijk onderdeel van Bax Totaalrecreatie. Ons deskundig personeel helpt u graag bij iedere keuze. Twijfelt u welk model het meest geschikt voor u is? Of heeft u eventuele vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!