The Bastard Rotisserie - Pizza

379,00
Op voorraad

Dit product kan alleen worden afgehaald in Bergeijk.

Alleen af te halen in Bergeijk. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • The Bastard

  The Bastard Rotisserie - Pizza

  Met The Basard Rotisserie – Pizza heeft u een stijlvol en multifunctioneel accessoire erbij! Deze is namelijk geschikt om vlees te grillen en ook om pizza’s te bereiden. Bovendien schuift u de pizza erin via een speciaal deurtje waardoor u amper warmte verliest. Dit resulteert in de heerlijkste en knapperigste pizza’s! Daarnaast kunt u met de Rotisserie uw vlees heerlijk rondom grillen zodat u een optimaal grillresultaat verkrijgt. Beter kan haast niet! Bovendien zitten de nodige accessoires zoals een houtskoolmand en een pizzasteen er al bij. Verbaas iedereen met The Bastard Rotisserie – Pizza!

  The Bastard Rotisserie - Pizza

  The Bastard Rotisserie – Pizza is speciaal gemaakt voor het Large model. Door constante rotatie boven het vuur, bent u verzekerd van een optimaal grillresultaat. Dit accessoires is tevens uitermate geschikt om uw Bastard om te toveren tot een pizza oven met een makkelijk te openen pizza deur. Zo kunt u de lekkerste verse pizza’s bereiden. De deksel blijft gesloten en u hoeft alleen het deurtje te openen om uw pizza in te schuiven zodat u amper warmte verliest. Bovendien is deze voorzien van dubbelwandige isolatie zodat de warmte extra goed behouden blijft. The Bastard Rotisserie – Pizza wordt geleverd met een speciale houtskoolmand die zorgt voor hitte aan de zijkanten en die steekvlammen door druipend vet voorkomt.

  Let op: The Bastard Rotisserie - Pizza is enkel verkrijgbaar voor The Bastard Large en enkel voor model 2019 en nieuwer.